Kommunikationsmedarbejder

KFS søger kommunikationsmedarbejder

KFS søger fra 1. november 2018 en medarbejder til vores sekretariat, der brænder for at formidle de gode historier og stille gode ressourcer til rådighed for gymnasieelever og videregående studerende i Danmark, så de kommer til at kende Jesus og gøre Jesus kendt. Stillingen er en fuldtidsstilling for en femårig periode med mulighed for forlængelse.

Arbejdsopgaver

Vi forestiller os, at du kan byde ind på flere af disse områder, som udgør kerneopgaverne på informations- og ressourceområdet i KFS: skriftlig kommunikation, formidle til givere og medlemmer, layout på tryk og web og kommunikation på sociale medier. Vi ser gerne, at du kan se dig selv opsnuse og formidle de gode KFS-historier, da det er en essentiel del af sekretariatets funktion at kunne formidle succeserne og præsentere behov for støtte til studentermission, og det kræver en differentieret kommunikation, der når ud til både studerende og bagland.

KFS’ profil

KFS er en studenterbevægelse, hvis vision er at se studerende, som engagerer sig i studieverdenen i dialog om den kristne tro. Derfor tilskynder vi studerende på gymnasiale og videregående uddannelser til at samles på deres studiesteder med deres medstuderende for i fællesskab at lære Jesus bedre at kende. Og vi udruster dem til at samles med deres medstuderende til bibellæsning, til dialog om den kristne tro eller i et tværkulturelt fællesskab.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en arbejdsplads i en medlemsstyret studenterorganisation med ca. 20 ansatte. Mulighed for indflydelse på stillingsindhold. Daglig arbejdsplads på KFS’ sekretariat i Ødsted (mellem Vejle og Egtved). Deltagelse i sekretariatsteamet på fire. Rammer for sparring og efter- og videreuddannelse efter ønske og behov. Opgaver på landsplan særligt ifm. lejre/konferencer.

Stillingen aflønnes efter KFS’s lønpolitik, som kan rekvireres ved henvendelse til sekretariatslederen.

Ansøgning

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til sekretariatsleder Lars Bjerregaard, tlf. 35 43 82 82, lok. 5, mobil 25 21 88 66, e-mail: lars@kfs.dk.

Ansøgningsfrist: 24. oktober 2018

Samtaler forventes afholdt: 29. oktober 2018

Ansøgning, cv, dokumentation for højest afsluttede uddannelse samt eventuelle udtalelser sendes via mail som ét samlet pdf-dokument til sekretariatsleder Lars Bjerregaard, e-mail: lars@kfs.dk.