Volontør til studenterarbejdet i Montenegro

Peter Thorlund rejser snart afsted for at være med til at gøre Jesus kendt blandt studerende i Montenegro

Volontør til studenterarbejdet i Montenegro

KFS sender Peter Thorlund til Montenegro pr. 1. februar 2019 og fire måneder frem for at hjælpe til med det kristne studenterarbejde. KFS’ generalsekretær Christian Rasmussen udtaler:

”Det er forrygende, at vi kan sende Peter til Montenegro for at støtte det gode studenterarbejde, der gøres i EUS. Generalsekretær Danijel Petkovski glæder sig over Peters snarlige ankomst. Med sit gode humør, udadvendte væsen og klare fokus på, at også studerende i Montenegro skal høre om Jesus, bliver Peter et stærkt tilskud til staben i de sorte bjerge.”

Peter selv har også store forventninger til sin udsendelse:

Hvorfor vil du gerne arbejde lige præcis i KFS?

Studerende og unge mennesker i det hele taget er bare en vildt spændende gruppe at arbejde med. De begynder at danne holdninger og finde ud af, hvad de vil bygge deres liv på. Derudover har jeg, igennem mit ophold på LTC, fået et indgående kendskab til, hvad KFS er, og jeg føler mig meget tryg ved at skulle arbejde for KFS.

Hvad glæder du dig mest til at arbejde med i Montenegro?

Det, jeg glæder mig allermest til, er at skabe nogle relationer, hvor der er plads til at vokse trosmæssigt. Jeg håber at få lov til at komme ind på livet af nogle af de studerende og forhåbentlig tage nogle skridt hen imod Jesus sammen med dem.

Hvad er du mest spændt på?

Jeg er lidt spændt på, om det overhovedet giver mening at jeg kommer derned. Jeg skal kun være der i 4 måneder, hvilket er meget kortere tid end mine forgængere, og det bliver spændende at se, om det gør en forskel, at jeg tager derned. Samtidig har jeg også forventning til, at Gud vil bruge mig i det.

Hvad betyder det for dig at skulle arbejde med KFS’ vision “at kende Jesus og gøre Jesus kendt i studieverdenen”?

Jesus er mit livsfundament, og jeg vil lære ham at kende i alle facetter af mit liv. Så at dét er visionen med mit arbejde, er bare fedt. Der er virkelig brug for at gøre Jesus kendt i Montenegro. Så jeg glæder mig bare til at træde ind i KFS og få lov til at kende Ham og gøre Ham mere kendt.