Turen går til Montenegro

I begyndelsen af det nye år kommer der igen en dansk KFS'er til Montenegro. Mød Kristina!

I foråret 2020 skal Kristina Nørgaard Schou Pedersen være volontør i Montenegro for KFS. Kristina bliver en del af EUS, som er den lokale kristne studenterbevægelse, og desuden skal hun være med i et udvekslingsprogram for ungdomsledere, som er støttet af DUF. Kristina glæder sig til at komme i gang med arbejdet på fremmede breddegrader og fortæller her om sine forventninger til arbejdet:

”Sidste år gik jeg på LTC, hvor vi blandt andet besøgte Montenegro på vores udlandstur. Til foråret rejser jeg derned igen som KFS-volontør, og jeg glæder mig! Mit indtryk af montenegrinerne er, at de er et meget åbent folkefærd, som det er nemt at komme i snak med på en helt anden måde end med danske studerende. Åbenheden, landets skønhed og en særlig montenegrinsk pige, jeg mødte dernede, er grunden til, at det netop er Montenegro, jeg tager til. Og så glæder jeg mig til at se Gud arbejde dernede gennem mig. Jeg er i stor forventning til, at han går med, for jeg har bevæget mig op af båden og ud på vandet (eller ud af min comfort zone, som man siger på almindeligt dansk), og så håber jeg, at han griber mig, hvis jeg falder i.

Jeg glæder mig til at møde de studerende og snakke med dem om livet og om Jesus. Til forhåbentligt at se dem vokse i troen og komme tættere på Jesus. Til at sætte gang i nogle skøre lege og aktiviteter og skabe hygge. Til at blive en del af det lille protestantisk-kristne fællesskab, der er i byen. Til at kende Jesus og gøre Ham kendt.”