Gratis international konference? Yes, please!

KFS vil gerne give dig et tilbud, du ikke kan sige nej til: Kom gratis med på IFES Europes missionskonference Revive 2019.

Gratis international konference? Yes, please!

Ja, nogle gange overgår virkeligheden fantasien: Du kan komme med på Revive 2019 gratis, hvis du er medlem af KFS. Tilbuddet gælder de første 50 KFS’ere der tilmelder sig, (25 gymnasie, 25 videregående), og dækker også transport til konferencen i Tyskland.

Gør Jesus kendt – i Europa

Revive er en international missionskonference arrangeret af KFS’ internationale samarbejdspartner IFES. Faktisk er Revive arrangeret af en komité af studerende fra flere lande i Europa, blandt andet en dansk studerende! Konferencen foregår d. 27. december 2019 – 1. januar 2020.

I KFS har vi taget beslutningen om gerne at ville sende 50 studerende afsted gratis, fordi vi tror på, det vil være en fantastisk investering i både de studerende og i KFS herhjemme. Derfor er det også en del af betingelserne, at man deltager på Påskelejr 2019 for at komme gratis med på Revive.

So much goodness

Møder med studerende fra hele Europa. Inspirerende taler. Lovsang i stor skala. Inside jokes med KFS’ere fra hele Danmark (du ved, busture skaber den slags). Opmuntring, fællesskab og inspiration til at dele Jesus med dine studiekammerater. Det kan virkelig kun blive godt, og du skulle ta’ og ta’ med!

Er du ikke studerende men solgt på idéen? Så sælg den videre til en studerende du kender, og de vil takke dig for det. Er du KFS’er, og vil gerne med? Great, tilmeld dig og fortæl det til dine venner. Hvis du har en ven, som ikke er medlem af KFS kan man sagtens melde sig ind og komme med på konferencen. Men bare husk der kun er 50 gratis pladser, og det er først til mølle!

Læs mere om Revive og alt det praktiske lige her.