Find på DEMs nye navn

1. juni begyndte en proces med at finde et nyt navn til missionsselskabet Dansk Ethioper Mission, som KFS samarbejder med i missionsudvalget.

Find på DEMs nye navn

Bestyrelsen i Dansk Ethioper Mission, DEM, vil gerne have så mange mennesker som muligt til at komme med forslag til nyt navn. Der bliver derfor iværksat en kampagne, som løber fra 1. juni til 10. august, og som hedder: ’You name it – din idé kan være en rejse værd!’

”Vi har gennem mere end 30 år arbejdet i Liberia og Botswana og ikke kun i Etiopien, og vores navn giver anledning til forvirring. Men at ændre et navn kan være følsomt, ligesom vi skal have et godt alternativ. Nu vover vi det,” forklarer generalsekretær i DEM, Sune Skarsholm.

Den, der foreslår et navn, som bestyrelsen ender med at vælge på et bestyrelsesmøde den 30. august, vinder en rejse til Etiopien til en værdi af 15.000 kroner. Det endelige navneskift bliver dog først den 5. april 2014, hvor DEMs medlemmer skal tage den egentlige beslutning.

KFS samarbejder med DEM i missionsudvalget. Denne gruppe, der også omfatter Israelsmissionen, DIM, arbejder for at fremme tværkuturel mission blandt studerende.

Dette bliver særligt gjort igennem udlandspraktik.kfs.dk, hvor missionsselskaber og andre kan promovere praktikophold for studerende kombineret med bidrag til missionale og diakonale projekter i organisationernes regi.

Man kan læse mere om konkurrencen på www.dem-dk.dk eller på facebook.com/Dansk.Ethioper.Mission