Christian Rasmussen er nyt bestyrelsesmedlem i IFES

KFS' generalsekretær bliver hele Europas repræsentant i IFES' bestyrelse

Christian Rasmussen er nyt bestyrelsesmedlem i IFES

Christian Rasmussen, generalsekretær for KFS, har netop fået en ekstra kasket at tage på. Generalsekretærerne for de 40 kristne studenterbevægelser i Europa har udpeget Christian til at være europæisk repræsentant på IFES Board, som er bestyrelsen for IFES World. IFES World består af 160 medlemsbevægelser fra hele verden. Øverst på dagsordenen i IFES Board står arbejdet med at finde en ny generalsekretær for IFES World.

Udnævnelsen vækker stor glæde hos Per Ladekjær, som er formand for KFS’ bestyrelse:

“Tillykke til IFES med at få Christian Rasmussen i bestyrelsen. Christian vil kunne bidrage med teologisk indsigt og syn for, at det frisættende evangelium skal forkyndes. Christian har internationalt udblik og er fremragende til at netværke, hvilket kommer til udtryk i et stort og samlet mandat fra 40 europæiske organisationer.”

Per forventer, at Christians plads i IFES’ bestyrelse også vil gøre gavn indadtil i KFS:

”Også tillykke til os i KFS. Jeg er overbevist om, at KFS vil blive knyttet tættere til IFES og vil få stor indflydelse og gavn af den tættere kontakt. Vi får muligheden for at få stor inspiration fra hele verden gennem Christians bestyrelsespost. Også et tillykke til Christian med en opgave, som jeg tror, at han vil kunne få meget erfaring ud af,” slutter Per.

Tor Erling Fagermoen fra Norge er Regional Secretary i IFES Europe – og han byder også Christian varmt velkommen i bestyrelsesarbejdet:

”Med Christian Rasmussen som europeisk representant i IFES styret er vi ikke bare godt representert, IFES-styret er også vesentlig styrket. Jeg gleder meg stort over utnevnelsen! I en tid, hvor kristenheten vokser mer på alle andre kontinenter enn her hjemme, er det globale fellesskapet viktigere enn noen gang. Christian vil bidra inn i IFES-styret med det beste av den soliditeten vi har i Europa – samtidig som han til beste for Europa vil la seg inspirere av styrker andre deler av verden har og motta impulser vi trenger her i Nord.”

Christian Rasmussen mødtes i forrige uge med nogle af folkene fra IFES Europe for at blive klogere på opgaven og på, hvordan han bedst kan repræsentere Europa i IFES Board. Det var nogle spændende og gode dage, og Christian glæder sig til arbejdet i bestyrelsen:

”Jeg har modtaget mandatet fra mine europæiske kolleger med ikke så lidt ydmyghed og håber, jeg kan tjene dem i overensstemmelse med den viste tillid. Jeg ser frem til opgaven og til at lære mere om og af, hvad der sker i Guds verdensvide studentermission.”

Christian Rasmussen besidder pladsen i IFES Board indtil den næste IFES World Assembly i 2023.