Teksten fra KFS' logo

KFS i Danmark

KFS er der, hvor der er studerende. Og det er der over hele Danmark! Lige fra Hjørring til Bornholm, Hillerød, Tønder og Aalborg. På universiteter, gymnasier, proffesionshøjskoler og alle de andre typer af uddannelser, der findes rundt omkring.

KFS ser forskelligt ud fra by til by og fra studerende til studerende. Der er studiestedsgrupper, store KFS-fællesskaber, små gymnasiegrupper, fællesskaber for internationale studerende og meget meget mere – og det er spredt udover hele Danmark.

Vores arbejde har vi delt ind i nogle forskellige områder og grene. Det er en indeling, vi har lavet, der blandt andet har betydning for, hvilke medarbejdere der arbejder i dit område.

Scroller du længere ned på siden (eller vælger et område i menuen til venstre) kommer du frem til vores KFS-områder, hvor du både kan søge efter, om der en KFS-gruppe på dit studiested og se, hvilke fællesKFS'er der er i dit område.

Du kan også se, hvem vi har ansat i lige præcis dit område til at støtte op om KFS-grupperne. Vores medarbejdere er både rare og snakkesaglige – og så er de ansat til at hjælpe og tale med KFS'ere! Så skriv endelig en mail eller giv dem et opkald, hvis der er noget, du er i tvivl om, eller hvis du gerne vil høre lidt om, hvad KFS er for en størrelse.

Fyn og Trekanten

Studerende på Fyn eller i Trekanten? Så er Stefan og Sarah dine KFS-ansatte!

I KFS-området 'Fyn og Trekanten' har vi to virkelig gode unge mennesker ansat; Stefan og Sarah. Stefan er ansat som studentermedarbejder til at understøtte KFS-arbejdet blandt videregående studerende. Du kan se et kort over, hvilke kommuner området ‘Fyn og Trekanten’ dækker over ovenfor.

Sammen med Stefan har vi ansat Sarah. Hun er KFS-volontør, hvilket betyder, at hun er ansat til at understøtte KFS-arbejdet blandt gymnasieelever – og så er hun også altid frisk på at tale om tro, liv og alt derimellem med alle, der har lyst til/brug for det.

Sarah og Stefans primære opgaver er at opmuntre, inspirere og støtte KFS-grupper blandt studerende på videregående uddannelser og på gymnasier. Har du spørgsmål om KFS, eller sidder du og vil gerne enten starte eller være med i en KFS-gruppe på dit studiested, så er det Sarah eller Stefan, du skal tage fat i!

Fælles-KFS for gymnasieelever:

For studerende på ungdomsuddannelser er der BaseCamp i Odense – en aften med KFS-hygge, oplæg og snak en gang om måneden. Se deres facebookside for mere info.

Fælles-KFS for studerende:

I Odense er der en masse studerende, der brænder for deres studiesteder, og at deres medstuderende skal få lov til at kende Jesus. I øjeblikket er der derfor også forskellige grupper, der mødes på deres studiesteder for at bede og dele liv og studiehverdag.

Har du lyst til at være med? Send en mail til Stefan – så skal han nok vise dig i den rigtige retning.

Stefan Lumholdt Pedersen
Studentermedarbejder med ansvar for arbejdet blandt studerende i Fyn og Trekanten
slp@kfs.dk
50 67 10 57

Sarah Klejnstrup
Volontør i Fyn og Trekanten
sk@kfs.dk

Nord- og Midtjylland

Er du KFS'er i Nord- og Midtjylland? Så er det Mathias og Daniel, du skal have fat i!

Mathias er ansvarlig for KFS’ arbejde blandt både gymnasieelever og videregående studerende i området ‘Nord- og Midtjylland’. Du kan se et kort over, hvilke kommuner det område dækker over, ovenfor.

Daniel arbejder som KFS-volontør i området i år og er ansat til at støtte op om gymnasiearbejdet sammen med Mathias.

Hvis du gerne vil vide, om der er en KFS-gruppe på din uddannelsesinstitution, eller sidder du med spørgsmål til liv, tro eller KFS i Nord- og Midtjylland, så kontakt frimodigt Mathias og Daniel på telefon, sms eller mail.

Fælles-KFS for studerende i Nordjylland:

I Nordjylland mødes de studerende blandt andet hver anden mandag i Vor Frelsers Kirke i Aalborg til fællesspisning, oplæg og gode snakke. Fællesskabet hedder Aalborg Studie-KFS, og her er der plads til at tale om de store spørgsmål i livet. Derudover er der også bedegrupper på forskellige studiesteder, julegudstjeneste for studerende, lunch bars på universitetet og et stærkt fællesskab og engagement på tværs af kirkeretninger.

Du er mere end velkommen i KFS i Aalborg, så find dem på Facebook: @AalborgKFS eller skriv til Mathias!

Mathias Schultz Laursen
Gymnasie- og studentersekretær i Nord- og Midtjylland
mathias@kfs.dk
29 90 75 85
Daniel Lønborg Andersen
Volontør i Nord- og Midtjylland
dla@kfs.dk

Vest- og Sønderjylland

Der er fest i Vest – og i Sønderjylland! Og vi har nogle herlige medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig!

I Vest- og Sønderjylland er det Søren, der tager telefonen, når du ringer. Eller sidder bag tastaturet, hvis du skriver. Han er KFS-sekretær, og det betyder, at han er ansat for at snakke om KFS, tro, liv, Gud og Jesus med netop dig, som læser på en gymnasial eller videregående uddannelse i Vest- og Sønderjylland. Du kan se et kort over, hvilke kommuner området ‘Vest- og Sønderjylland’ dækker over i bunden af denne side.

Sammen med Søren har vi også ansat Annika som KFS-volontør, hvilket betyder, at hun det næste år knokler på sammen med Søren for at KFS må blive så fedt som muligt for alle gymnasieelever i Vest- og Sønderjylland.

Du må altid tage fat i Søren og Annika, hvis du gerne vil høre lidt mere om, hvad det med KFS er for noget, eller hvis du har et spørgsmål til det med tro, Gud, livet og alt derimellem.

Fælles-KFS for gymnasieelever: 

I Sønderjylland mødes gymnasieelever fra hele området til Sønderjysk KFS en gang om måneden cirka. Det er helt lowkey, hyggeligt med mad og gode oplæg, der giver spændende snakke. Find Sønderjysk KFS på Facebook eller tag fat i Søren, hvis du gerne vil være med.

I Holstebro er der også Fælles-KFS for de gymnasiale uddannelser i byen. Dem kan du finde ved at skrive til Søren – eller send dem en besked på Instagram!

KFS for studerende

I Esbjerg er de i øjeblikket ved at finde ud af, hvordan KFS for studerende kan se ud på esbjergensisk. Tag kontakt til Søren, hvis du har lyst til at mødes med andre studerende, gerne vil være med til at bede for dit studiested eller har en brandgod idé til, hvad I skal finde på. Kom endelig og vær med!

Søren Aalbæk Rønn
Gymnasie- og studentersekretær i Vest- og Sønderjylland
soeren@kfs.dk
60 20 66 81

Annika Jacobsen
Volontør i Vest- og Sønderjylland
aje@kfs.dk

Østjylland

Studerende eller gymnasieelev i Østjylland? Vi har dig dækket!

Anna er din lokale KFS-sekretær i Østjylland – både hvis du går på en ungdomsuddannelse eller er i gang med studierne på en videregående uddannelse. Du kan se et kort over, hvilke kommuner området ‘Østjylland’ dækker over i bunden af denne side.

Anna har adresse i Aarhus, men er kun et opkald væk, hvis du gerne vil have besøg, inspiration eller bare en snak om KFS-livet.

I Østjylland har vi også en studentermedarbejder ansat til at understøtte gymnasiearbejdet i Aarhus og omegn i samarbejde med Anna. Han hedder Mathias, og ham skal du endelig også bare tage fat i, hvis du har nogen spørgsmål til, hvordan det lige ser ud at være gymnasieKFS'er i Østjylland.

Fælles-KFS for gymnasieelever

I Aarhus mødes ‘Gymkredsen’ – ca. 40 unge på ungdomsuddannelser ugentligt på Menighedfakultetet. Du er meget velkommen til at tage fat i Anders eller Mathias for programmet og flere detaljer.

Fælles-KFS for studerende

I Aarhus er der også storKFS for videregående studerende hver torsdag i Stakladen ved Aarhus Universitet med relevante oplæg og samtaler om tro, liv, eksistens – og hvordan Jesus passer ind i det hele. Læs mere på deres facebookside: AarhusKFS

Anna Kiel Rughave
Gymnasie- og studentersekretær i Østjylland
anna@kfs.dk
50 98 50 23

Mathias Gottfred Jensen
Studentermedhjælper i KFS i Aarhus og omegn
mgj@kfs.dk

Østdanmark

Er du KFS'er i Østdanmark? Så er Kristina, Christoffer eller Lars klar til hjælpe dig!

I Østdanmark har vi to KFS-sekretærer ansat og en KFS-volontør. De hedder Kristina, Christoffer og Lars, og de vil hellere end gerne hjælpe dig, hvis du sidder med et spørgsmål til tro, liv eller noget derimellem. Det er også dem, du kan tage fat i, hvis du gerne vil starte en KFS-gruppe på dit studiested eller finde ud af, om der måske er en i forvejen.

Kristina er ansvarlig for KFS’ arbejde på ungdomsuddannelserne i området.

Christoffer er KFS-volontør, hvilket betyder, at han det næste år arbejder sammen med Kristina med at opmuntre, støtte og inspirere gymnasiegrupperne i Østdanmark.

Lars er ansvarlig for KFS’ arbejde på de videregående uddannelser i København og Roskilde.

De er virkelig rare alle tre, så tøv ikke med at fange dem på mail eller mobil.

 

Fælles-KFS for gymnasieelever: 

Gym-KFS Øst er et fællesskab af unge studerende på ungdomsuddannelserne i Østdanmark. De mødes blandt andet til KFS-aften i København og Fælles-KFS i Ringsted. Her spiser de sammen, hygger og hører og drøfter et oplæg med et emne i spændingsfeltet mellem kristendom, tro og studielivet. Du kan finde Gym-KFS Øst på facebook lige her. Du er også altid velkommen til at tage kontakt til Kristina!

KFS for studerende: 

I København mødes en stor gruppe studerende hver mandag i et kristent netværk, hvor der tales om de store spørgsmål i livet. Her er der højt til loftet og et stærkt socialt fællesskab. Du er hjerteligt velkommen til at deltage med dine tanker, evner, spørgsmål og tro. Find dem på Facebook: @kfskbh eller duk op på Ryesgade 68B, hvor de som regel mødes. Tjek semesterprogrammet på Facebook eller på kfskbh.dk.

På Roskilde Universitet mødes RUC-KFS. De er en relativt nystartet gruppe, der mødes cirka en gang om ugen til blandt andet bibelstudie, hygge og andre gode ting.

Hvis du har lyst til at vide mere, eller hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i din KFS-gruppe, kan du altid kontakte Lars, som er KFS-sekretær for de videregående studerende i Østdanmark.

Lars Boje Sønderby Jensen
Studentersekretær i Østdanmark
larsboje@kfs.dk
31 67 87 47

Kristina Eskildsen
Gymnasiesekretær i Østdanmark
kristina@kfs.dk
28 43 02 67

Christoffer Rafael Kofod Techow
Volontør i Østdanmark
crkt@kfs.dk