Hvad er KFS?

Hej! Vi er Kristeligt Forbund for Studerende.

KFS er ganske almindelige studerende, der mellem lektier, madpakker, eksamener og hverdagsliv ønsker at bruge tid på at være sammen om og med Gud.

Kristeligt Forbund for Studerende er et fællesskab for studerende på ungdoms- og videregående uddannelser, der er åbent for alle, som har lyst til at være med, eller som blot vil vide noget om kristendommen.

KFS har cirka 18 ansatte, men kernen i KFS-arbejdet er de cirka 1200 studerende på gymnasiale og videregående uddannelser, der er aktive i KFS.

KFS’ere mødes jævnligt i grupper på deres studiesteder for at snakke om Gud, læse i Bibelen, bede sammen og fortælle deres studiekammerater om, hvad de tror på.

Formål

Som studenterforbund har Kristeligt Forbund for Studerende to hovedformål

  • At fortælle evangeliet til studerende
  • Hjælpe de kristne på studiestederne

KFS går ind for demokrati og trosfrihed.

Vi bygger vores arbejde på Bibelen som Guds troværdige ord og på den danske Folkekirkes evangelisk lutherske bekendelse.

Vil du have besøg af KFS?

KFS har mange medarbejdere, som meget gerne kommer besøg på studiesteder over hele Danmark. Vi tilbyder flere forskellige slags besøg; for eksempel kan vi besøge dit studiested med en stand, hvor vi inviterer til snak og spørgsmål. Vi vil også gerne holde religionstimer, informationstimer, spørgetimer eller oplæg med et særligt tema. Hvis du er interesseret i at få besøg af KFS, er du meget velkommen til at kontakte din lokale KFS-sekretær. Du finder kontaktoplysninger her. Er du i tvivl om, hvem du skal kontakte, kan du også kontakte KFS-sekretariatet, og så skal vi nok hjælpe dig videre.

Vi glæder os til at høre fra dig!