Hørt!

Hørt! af Gud og mennesker

Hørt! er KFS’s nye lejr med tydeligt fokus på at tage sig af sig selv og andre.

Vi lever i et samfund, hvor presset i hverdagen stiger og mange oplever stress, angst eller depression. Der er mange aspekter i livet, vi kan gå og skamme os over, eller ikke føler vi kan leve op til.

Hverdagen kan være fyldt af egne eller venners bekymringer om fremtiden, familiekonflikter, skolevanskeligheder og større eller mindre udfordringer i hverdagen. Det kan være os selv, eller vores venner, der kæmper med nogle ting.

Midt i alt det, kan det være svært at finde ud af, hvordan vi bedst hjælper vores venner, navigerer i egne problemer og desuden at finde Gud i det hele.

Denne lejr er for dig, der…

Denne lejr er for dig, der ønsker at være en støtte for dine venner. Det er for dig, der gerne vil lære dig selv bedre at kende. Det er for dig, der vil blive bedre til at høre og stille gode spørgsmål. Det er for dig, der længes efter at vide mere om Gudsbilleder. Det er for dig, der har svært ved at sige fra, når andre har det dårligt. Det er for dig, der synes det er vigtigt at høre på andre og blive hørt. Det er med andre ord for alle.

På lejren vil der være undervisning, seminarer, og så skal vi selvfølgelig også hygge os med hinanden, snakke og grine. Lejren giver desuden rig mulighed for at lære andre KFS’ere at kende på tværs af Danmark og studieretninger, da fællesskabet ikke er så stort. Vi glæder os mega meget til at være sammen med jer!

Emner

Hvad er hverdagssjælesorg, Samtaleteknik, Livshistorie og Gudsbilleder, Kend din grænse, Skyld og skam / Medvandring

Hvem

Lejren er for dig på HHX, HTX, HF eller STX

Hvornår

Den 13.-15. april 2018

Hvor

På LTC, KFS ledertræningscenter, Ribevej 71, 7100 Vejle

Pris og tilmelding

Få ledige pladser! Skriv til sekretariatsmedarbejder i KFS, Line, på line@kfs.dk.

Programmet