Hørt!

Hørt! af Gud og mennesker

Hørt!

Hørt! er KFS’s lejr med tydeligt fokus på at tage sig af sig selv og andre.

Vi lever i et samfund, hvor presset i hverdagen stiger og mange oplever stress, angst eller depression.

Hverdagen kan være fyldt af egne eller venners bekymringer om fremtiden, familiekonflikter, skolevanskeligheder og større eller mindre udfordringer i hverdagen.

Midt i alt det, kan det være svært at finde ud af, hvordan vi bedst hjælper vores venner, navigerer i egne problemer og desuden at finde Gud i det hele.

Denne lejr er for dig, der…

Denne lejr er for dig, der ønsker at være en støtte for dine venner. Det er for dig, der gerne vil lære dig selv bedre at kende. Det er for dig, der vil blive bedre til at lytte og stille gode spørgsmål. Det er for dig, der længes efter at vide mere om Gudsbilleder. Det er for dig, der har svært ved at sige fra, når andre har det dårligt. Det er for dig, der synes det er vigtigt at høre på andre og blive hørt. Det er med andre ord for alle.

På lejren vil der være undervisning og seminarer, og så skal vi selvfølgelig også hygge os med hinanden, snakke og grine. Lejren giver desuden rig mulighed for at lære andre KFS’ere at kende på tværs af Danmark og studieretninger, da fællesskabet ikke er så stort. Vi glæder os mega meget til at være sammen med jer!

Emner

Hvad er hverdagssjælesorg, Samtaleteknik, Livshistorie og Gudsbilleder, Kend din grænse, Tabuer og Seksualitet

Hvem

Lejren er for dig på en gymnasial uddannelse.

Hvornår

Den 8.-10. marts 2019

Hvor

På LTC, KFS ledertræningscenter, Ribevej 71, Ødsted, 7100 Vejle

Tilmelding

Åbner d. 1. nov. på kfs.dk/billet (OBS: Der er kun 30 pladser!)

Pris

Kun 200 kr!