Vest- og Sønderjylland

Der er fest i Vest – og i Sønderjylland! Og vi har en herlig sekretær, der er klar til at hjælpe dig!

I Vest- og Sønderjylland er det Søren, der tager telefonen, når du ringer. Eller sidder bag tastaturet, hvis du skriver. Han er KFS-sekretær, og det betyder, at han er ansat for at snakke om KFS, Gud og Jesus med netop dig, som læser på en gymnasial eller videregående uddannelse i Vest- og Sønderjylland. Du kan se et kort over, hvilke kommuner området ‘Vest- og Sønderjylland’ dækker over i bunden af denne side.

Du må altid tage fat i Søren, hvis du gerne vil høre lidt mere om, hvad det med KFS er for noget, eller hvis du har et spørgsmål til tro, Gud, liv og det derimellem.

Kontakt

Søren Aalbæk Rønn
mail: soeren@kfs.dk
mobil: 60 20 66 81

 

Fælles-KFS for gymnasieelever: 

I Sønderjylland mødes gymnasieelever fra hele området til Sønderjysk KFS en gang om måneden cirka. Det er helt lowkey, hyggeligt med mad og gode oplæg, der giver spændende snakke. Find Sønderjysk KFS på Facebook eller tag fat i Søren, hvis du gerne vil være med.

I Holstebro er der også Fælles-KFS for de gymnasiale uddannelser i byen. Dem kan du finde ved at skrive til Søren – eller send dem en besked på Instagram!

KFS for studerende

I Esbjerg mødes en gruppe studerende cirka hver anden uge til bøn og fællesskab. Tag kontakt til Søren, hvis du har lyst til at mødes med andre studerende. De er i en spændende fase, hvor de er ved at finde ud af, hvad KFS er og skal være i Esbjerg. Kom endelig og vær med!