Østdanmark

Er du KFS'er i Østdanmark? Så er Rebekka eller Lars klar til hjælpe dig!

I Østdanmark har vi to KFS-sekretærer ansat. Du kan se et kort over, hvilke kommuner området ‘Østdanmark’ dækker over i bunden af denne side.

De hedder Lars og Rebekka, og de vil hellere end gerne hjælpe dig, hvis du sidder med et spørgsmål til tro, liv eller noget derimellem. Det er også dem, du kan tage fat i, hvis du gerne vil starte en KFS-gruppe på dit studiested eller finde ud af, om der måsker en i forvejen.

Rebekka er ansvarlig for KFS’ arbejde på ungdomsuddannelserne i området.

Lars er ansvarlig for KFS’ arbejde på de videregående uddannelser.

De er virkelig rare begge to, så tøv ikke med at fange dem på mail eller mobil.

 

Kontakt

Rebekka Barbara Friis Rasmussen
rebekka@kfs.dk
mobil: 20 88 56 35

 

Lars Boje Sønderby Jensen
larsboje@kfs.dk
mobil: 31 67 87 47

 

 

Fælles-KFS for gymnasieelever: 

Gym-KFS Øst er et fællesskab af unge studerende på ungdomsuddannelserne i Østdanmark. De mødes blandt andet til KFS-aften i København og Fælles-KFS i Ringsted. Her spiser de sammen, hygger og hører og drøfter et oplæg med et emne i spændingsfeltet mellem kristendom, tro og studielivet. Du kan finde Gym-KFS Øst på facebook lige her. Du er også altid velkommen til at tage kontakt til Rebekka!

KFS for studerende: 

I København mødes en stor gruppe studerende hver mandag i et kristent netværk, hvor der tales om de store spørgsmål i livet. Her er der højt til loftet og et stærkt socialt fællesskab. Du er hjerteligt velkommen til at deltage med dine tanker, evner, spørgsmål og tro. Find dem på Facebook: @kfskbh eller duk op på Ryesgade 68B, hvor de som regel mødes. Tjek semesterprogrammet på Facebook eller på kfskbh.dk.

På Roskilde Universitet mødes RUC-KFS. De er en relativt nystartet gruppe, der mødes cirka en gang om ugen til blandt andet bibelstudie, hygge og andre gode ting.

Hvis du har lyst til at vide mere, eller hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i din KFS-gruppe, kan du altid kontakte Lars, som er KFS-sekretær for de videregående studerende i Østdanmark.