Fyn og Trekanten

Studerende på Fyn eller i Trekanten? Så er Henriette din KFS-sekretær!

Her er Henriette! Henriette er ansat til at snakke med studerende i Fyn og Trekanten om tro, liv og alle de tanker og spørgsmål, der følger med det at være menneske. Du kan se et kort over, hvilke kommuner området ‘Fyn og Trekanten’ dækker over i bunden af denne side.

En af Henriettes primære opgaver er at opmuntre, inspirere og støtte KFS-grupper blandt studerende på videregående uddannelser og på gymnasier. Har du spørgsmål om KFS, eller sidder du og vil gerne enten starte eller være med i en KFS-gruppe på dit studiested, så er det Henriette, du skal tage fat i!

Hun er rar og både hyggelig og glad – så tøv ikke med at fange hende på hendes mail eller mobil.

Kontakt

Henriette Engberg Vinkel
henriette@kfs.dk
Mobil: 23 67 27 34

Fælles-KFS for gymnasieelever:

For studerende på ungdomsuddannelser er der BaseCamp i Odense – en aften med KFS-hygge, oplæg og snak en gang om måneden. Se odensekfs.dk eller deres Facebook side for mere info. Du finder også lokalforeningen Sønderjysk KFS i Aabenraa (og på facebook).

Fælles-KFS for studerende:

I Odense er der også en gruppe for de studerende på videregående uddannelser. Her er der masser af muligheder for at møde andre studerende i et hyggeligt og vedkommende fællesskab. De mødes hver torsdag kl. 19:30 i Sct. Hans Kirkes Menighedshus, Sct. Hans Plads 1. Du kan se deres semesterprogram og følge med i, hvad der generelt sker via facebooksiden: Odense KFS – for videregående studerende

Ud over StorKFS i Odense er der tilbud til studerende ved The Point i Kolding (engelsk-sproget), som mødes hver uge.