Her er vi

Er der KFS på mit studiested?

KFS-gruppen er kernen i KFS arbejdet. Se om der er en gruppe på dit studiested på KFS-kortet i dropdown menuen. Du kan også vælge din region og møde din lokale medarbejder.

Se herunder, hvordan KFS arbejder regionalt:

Der er KFS på cirka halvdelen af alle ungdomsuddannelser og cirka en tredjedel af alle videregående uddannelser. De enkelte studerende og grupper definerer selv, hvad deres KFS-gruppe skal lave og gå ud på.

Gruppe eller ej?

Vi har lokale KFS-sekretærer ansat i hver region, hvis eneste formål er at hjælpe, støtte og inspirere studerende, der ønsker at mødes som KFS gruppe. Sekretærerne har overblik og erfaring til at hjælpe dig med at finde eller starte KFS på dit studiested.

Hvis du gerne vil vide, om der er en KFS-gruppe på din skole, kan du derfor kontakte den KFS-sekretær, som arbejder i dit område. De er alle søde og flinke – så tøv ikke med at sende dem en besked!

Klik på din landsdel i dropdown menuen og se, hvilken sekretær der er i dit område.

Fælles-KFS
I de større byer (København, Odense, Aalborg og Aarhus) mødes studerende på videregående uddannelser ofte på tværs af studieretninger til fælles-KFS. Find dem på facebook eller besøg deres hjemmeside.

København

kfskbh.dk

KFS-KBH på Facebook

Aarhus

aarhuskfs.com

Aarhus KFS på Facebook

Odense

odensekfs.dk

Odense KFS på Facebook

Aalborg

Aalborg KFS på Facebook