Her er vi

Er der KFS på mit studiested?

KFS-grupperne er på mange måder kernen i KFS arbejdet. Der er KFS-grupper på cirka halvdelen af alle ungdomsuddannelser og cirka en tredjedel af alle videregående uddannelser.

De ser ud på mange forskellige måder, for det er de studerende selv, der definerer, hvad gruppen skal lave, og hvordan den skal se ud. Men fælles for dem alle er, at det er studerende, der midt mellem lektier, madpakker og studieliv ønsker at bruge tid på at være sammen om og med Gud – og på at udbrede kendskabet til ham.

Du kan blandt andet undersøge, om der er en gruppe på dit studiested ved hjælp af vores interaktive KFS-kort

 


KFS-områder

I KFS har vi også noget, vi kalder KFS-områder. Det er en inddeling, der blandt andet har betydning for, hvilken medarbejder vi har ansat til at støtte op om arbejdet i netop dit område.

Se herunder, hvilke områder KFS er delt op i:

 

Hvem skal jeg skrive til, hvis jeg gerne vil være med i en KFS-gruppe eller har et spørgsmål?

Vi har lokale KFS-sekretærer ansat i hvert område, hvis eneste formål er at hjælpe og inspirere studerende i deres trosvandring. Sidder du med et spørgsmål til troen, livet eller noget derimellem, er du altid velkommen til at tage kontakt til dem!

En helt central del af deres opgave er at støtte op om de studerende, der ønsker at mødes som KFS-gruppe. Derfor har sekretærerne også både overblikket og erfaringen til at hjælpe dig med at finde eller starte en KFS-gruppe på dit studiested.

Hvis du gerne vil vide, om der er en KFS-gruppe på din skole, kan du derfor også kontakte den KFS-sekretær, som arbejder i dit område. De er alle søde og flinke – så tøv ikke med at sende dem en besked!

 

Klik på dit område herunder og se, hvilken sekretær du kan skrive til.

 

Fyn og Trekanten

 

Østjylland

 

Vest- og Sønderjylland

 

Nord- og Midtjylland

 

Østdanmark