Teksten fra KFS' logo

Kom med på KFS' Gymlederweekend!

Så er det tid til Gymlederweekend igen! Men hvad er det, og er det for mig?

KFS vil kende Jesus og gøre Jesus kendt, men det er blot en tom vision, hvis der ikke er nogen, som vil bære det arbejde på deres studiested. Hvis du er leder eller ansvarsperson i din KFS, er dit bidrag derfor af stor betydning. I KFS vil vi gerne vise vores store taknemmelighed for, at I bærer med på vores vision: Vær derfor vel mødt til dette års Gymlederweekend!

Gymlederweekend er en årlig begivenhed, som er en fuldstændig gratis gave til gymledere – for at takke jer og vise, hvor meget det betyder, at I ønsker at lave KFS, der hvor I er. Weekenden er ikke kun propfyldt med forkælelse i form af opvartning, god mad og fællesskab, men har også undervisning, forkyndelse og udrustning til jeres fortsatte arbejde, så det bliver så fedt for jer som muligt at kende Jesus og gøre ham kendt på jeres gymnasier.

Isabel Langagergaard var på gymlederweekend sidste år, og hun udtaler:

”Det var fedt, der var så meget plads til samtaler og refleksion. […] Jeg tror nogle gange, det er godt at mødes nogle mennesker til noget, som både er hyggeligt og sjovt, men også fokuseret. Altså fokuseret på, hvad vi har at give ud af, og hvad vi kan lære af hinanden.”

Gymlederweekend er for enhver, som har en ansvarsrolle i deres lokale KFS, om så du overhovedet er i stand til at samle en gruppe eller må mødes på dit gymnasie. Hele weekenden er gratis, og overstiger dine transportomkostninger 250 kr. kan du endda få refunderet det overstigende beløb. Man må sende to personer pr. gruppe og lokalforening.

Praktisk information

Dato

3. – 5. marts 2023

Sted

Ribevej 71, Ødsted, 7100 Vejle

Pris

0 kroner

Krav

Max. to ledere fra hver KFS-gruppe – lejren er både for nuværende eller kommende ledere

Transport

Alt over 250 kroner betaler KFS. Så husk kvitteringer/billetter! Vi henter gerne på Vejle station – giv besked ved tilmelding.

Tilmelding

kfs.dk/tilmelding – bemærk, at pladserne fyldes op efter ‘først-til-mølle’.