Vil du med til Grønland?

I januar måned afholder KFS informationsaftener om det kommende studenterarbejde på Grønland. Aftenerne vil indeholde spændende information om landet, og du kan høre, hvordan du kan være med i projektet!

Vil du med til Grønland?

Nogle gange får man muligheden for at være med i noget stort fra start af. For at deltage når en ny historie skal skrives. KFS tager til Grønland! Det sker fra sommeren 2019, og du er inviteret til at høre meget mere – og måske endda tage med?

Som du nok har hørt, er KFS’ mangeårige vision om et studenterarbejde på Grønland snart virkelighed. Sara Friis Børty er ansat som KFS-sekretær på Grønland fra august, og hun drager derfor derop sammen med sin mand Filip Friis Børty, for at stable grønlandsk KFS på benene. Filip skal finde arbejde som ingeniør i landet, og parret håber, der er flere, der har lyst til at tage med og arbejde sammen med dem om KFS-projektet.

Sara er ansat for en 3-årig periode, og det er tanken, at studenterarbejdet derefter skal køre videre med lokale kræfter. Men hvad vil det egentlig sige at starte et studenterarbejde op på grønlandske præmisser? Og hvorfor har man i KFS fået så stort hjerte for landet? Det kan du høre meget mere om på de fire informationsaftener rundt i landet:

(Klik på byerne herover, for at komme til Facebook-begivenheden for hver aften. Der kan du læse mere, tilmelde dig og se adresser.)

Hvad ved du om Grønland?

Til infoaftenerne vil der være oplæg, hvor du kan lære mere om situationen i Grønland – og om hvorfor KFS gerne vil starte arbejde op lige netop der. Du får aftensmad og mulighed for at snakke med de andre fremmødte. Sidst men ikke mindst, vil der være plads til at snakke om, hvordan du kan deltage i projektet – enten herhjemme fra Danmark eller ved at tage med til Grønland for en kortere eller længere periode.

Vel mødt til infoaftener – alle er velkommen!

… og kan du ikke få nok af spændende oplæg om Grønland, så husk at du kan deltage i Fest for Mission d. 2. februar i Aarhus. Det bliver en festlig dag i missionens tegn arrangeret af KFS og Sømandsmissionen.