Uncover18: Lad os læse i Bibelen med vores venner

Til november afholder KFS Uncover18, og du skal være med! Uncover18 er et landsdækkende event, hvor vi hjælper hinanden med at invitere vores venner til at læse Uncover med os.

Uncover18: Lad os læse i Bibelen med vores venner

Af Uncover-studentermedhjælper Kristoffer Kruse, kristoffer@kfs.dk

Måske har du allerede nogle Uncover-bøger stående, men du fik ikke gjort noget ved det?

Det er helt naturligt. Det er en stor udfordring at invitere ens venner med, når det er så personligt et emne. Det er det for næsten alle.

Derfor vil vi i KFS gerne stå sammen om at invitere vores venner. Til november afholder vi derfor Uncover18 – en uge med fokus på at invitere vores venner og starte Uncover-grupper.

På denne måde er du ikke alene om udfordringen at invitere dine venner, men er sammen med en masse andre KFS’ere rundt i landet.

Giv dine venner muligheden
Vores erfaring er, at de fleste faktisk er åbne for at læse Uncover, når deres venner spørger dem. De vil gerne vide mere om, hvad du tror på, og hvad det betyder for dig.

Så hvorfor ikke give dine venner muligheden?

Og når dine venner først begynder at læse i Bibelen, så tror jeg, at det gør noget ved dem. Helligånden begynder at arbejde i dem og skaber troen. Sådan går det i hvert fald ofte. Og det er fantastisk at opleve! Guds ord kan virkelig ændre menneskers liv – se selv Romerbrevet kapitel 1, vers 16, hvis du er i tvivl.

Jeg håber, at du vil være med til Uncover18!

Se Facebook-begivenheden for mere info.