Skønne nyheder - "Giver Gud mening?" og ny åben bibelstudiegruppe

Denne side kan kun tilgås med et direkte link, som er sendt ud via KFS' forbøns- og nyhedsmail. Det er ikke meningen, at teksten skal deles på Facebook eller andre medier - vi har kun spurgt om lov til at dele med modtagere af KFS' forbøns- og nyhedsmail.

Skønne nyheder - "Giver Gud mening?" og ny åben bibelstudiegruppe

Det er ikke tit, vi sådan afslører en intern mail.

Jeg kan faktisk ikke mindes at have gjort det før.

Men her får du et sjældent indblik i en intern mail til KFS’ medarbejderflok – simpelthen fordi det er opmuntrende med den helt umiddelbare glæde.

Det er fra Jan Pahus Nissen, vores mand i den nordlige halvdel af Jylland.

Han blev så begejstret, at han skrev rundt til alle sine kolleger.

… bare roligt jeg har fået lov at dele den – både fra Jan og fra Anders (ham læser du om i mailen).

Læs med her:

Hej kære kolleger

En gang imellem må vi vel godt dele gode nyheder i hele medarbejder-flokken…? :) Vil I hvert fald også gerne høre dem fra jer andre – så læs med, hvis I har lyst.

Har i hvert fald lige brug for nogle at dele min begejstring med :)

1) Rasmus Jonstrup, som er uofficiel ’volontør’ i Aalborg og hjælper til med BreakFree-grupperne, hvor han selv har været med, har i samarbejde med ateistisk selskab og CKA arrangeret et debat-arrangement – ”Giver Gud Mening?” – mellem en ateist og en ung kristen. Han er så gået til ledelsen på de tre store gymnasier i Aalborg for at tilbyde det som en mulighed – og på alle tre er det aftalt, at der skal afholdes en stor debat for alle skolens religionshold.

Første gang var i går på Aalborghus Gymnasium (se billedet nedenfor) – og det forlyder, at det bare var super godt. Folk i salen var mega aktive med at stille spørgsmål. En af BreakFree’erne oplevede, at ateisten nærmest ingen belæg/argumenter havde for sine ’beskyldninger’, som hun kaldte det – og at den kristne, Patrick Røikjær Andersen, måske satte en lidt for høj sværhedsgrad, men ellers var ok skarp… :) Jeg ved ikke, om nogen er blevet nysgerrige nok til at ville finde ud af mere, men håber at høre nærmere over den næste uges tid :)

Alt i alt – rigtig vellykket arrangement. Og to mere på vej over de næste par måneder! Spændende at høre, hvordan der bliver fulgt op i religionstimerne den næste uge! (hvor LTC’erne havde deres første teamperiode, red.)

Nå – Hermed også videregivet som en idé…!

2) Anders Kjærgaard, som er leder af KFS på VGT (Vestjysk Gymnasium Tarm, red.), faldt til en skolefest i snak med et par piger – og de fik en rigtig lang snak om Jesus, tro osv. osv. Anders inviterede dem så til at læse Uncover (læs mere om Uncover her, red.), og det var de bare helt klar på. Han var dog ret nervøs for, at det bare var fordi, de havde fået rigeligt med spiritus i blodet – men der var åbenbart tale om to slags ’spiritus’ – den ene kaldet ’sanctus’ – for nogle dage efter var de stadig helt klar! De mødtes så første gang i går, og Anders skriver (jeg videregiver med tilladelse):

”Altså det gik ret godt. Vi fik gennemgået hele teksten og spørgsmålene, og de synes, det var ret spændende. Men det var også lidt svært for dem at komme ordentlig ind i teksten, men det kom i slutningen, og de forstod budskabet i teksten. Derefter fik vi snakket meget om kristendom, og jeg viste dem lidt film – fx “#FallingPlates” og debatten mellem Anders Stjernholm og Kristoffer Kruse (kun et kort klip)

De virker begge meget interesseret, og de tror på, at der er noget andet, end det vi bare kan se, så håber, de virkelig får lov til at opleve Jesus. Men de er også klar på at holde det igen i næste uge, så det bliver spændende, og de vil også gerne med i kirke Du må også gerne hjælpe med at bede for dem.”

Er det ikke bare skønt? :) I er jo meget velkomne til at bede med…!!!

Venligst
Jan

Du kan finde en video af den debat Jan skriver om her: Debat: “Giver Gud mening?”