Kom på Mission-Net

KFS inviterer sammen med Dansk Missionråd, DMR, til Mission-Net. Det er en konference i Tyskland for 16-25 årige europæiske kristne fra 28. december til 2. januar. De første 75 danskere der tilmelder sig inden 13. oktober, får automatisk en rabat på 100 Euro af DMR.

Kom på Mission-Net

Af Dinna Swartz

For fire år siden kørte jeg med min kæreste og et vennepar til Erfurt i Sydtyskland. Her skulle vi fejre nytår med 3000 andre unge fra hele Europa. Italienere, franskmænd, tyskere, rumænere, nordmænd og mange flere mødtes for at lære mere om én ting, vi havde til fælles: Hvordan er jeg ung kristen i Europa, og hvordan kan vi styrke Guds mission i Europa?

Konferencen Mission-Net forløb som en anden veltilrettelagt KFS-lejr (det var jo tyskerne, der stod for de praktiske ting), og bibelstudiegrupper, møder med lovsang og dygtige talere så vel som lange madkøer skabte alt sammen en hel særlig stemning.

Vi var en god flok danskere med, der på en særlig måde knyttede bånd midt i alt det internationale. Jeg var især vild med én af de ting, der blev arrangeret: alle fik en bedemakker. Jeg blev sat sammen med en sød tysk pige, og vi aftale at bede for hinanden også efter konferencen. Det var et helt særligt bånd, der pludseligt opstod mellem os, selvom vi egentlig var ret forskellige. Men vi var begge en del af Guds familie, og det var en stor oplevelse at kunne mødes i bøn.

En anden stor oplevelse var den aften, hvor vi skulle spise i vores bedegruppe, og vi fik tildelt et brød. Skiverne skulle fordeles mellem os som verdens ressourcer er fordelt i verden. Der var derfor én, der sad med over halvdelen af brødet, mens der var flere, der måtte dele en halv brødskive. Det åbnede for alvor mine øjne for verdens uretfærdighed, og hvor ondt det gør at være den rige, der blot ser på ”de sultne”.

Tag på Mission-Net, fordi det er sjovt at være sammen med unge fra hele verden, og fordi det er en kæmpe oplevelse at opleve det fællesskab, der opstår på tværs af forskelligheder, fordi vi alle er Guds børn. Tag på Mission-Net, fordi det er for fedt at danse og feste med tusinder andre, når klokken slår tolv, og fordi Gud er stor, og han for alvor viser os det, når vi giver af vores tid til ham.

Læs mere på Mission-Nets hjemmeside.

De første 75 danskere, der melder sig til (inden 13. oktober), får automatisk 100 Euro i rabat!

mission-net.org/