KFS præsenterer… Det Store Påskeshow!

Det bliver stort, det bliver nyt, det bliver noget helt andet, når KFS lørdag aften den 27. marts klokken 19.00 blænder op for 'Det Store Påskeshow'. Men fokus er stadig på den gode forkyndelse af håbet, lovsang, fællesskab og en masse grin og løjer.

KFS præsenterer… Det Store Påskeshow!

I år skal vi prøve noget helt nyt i KFS! Lørdag den 27. marts klokken 19.00 blænder vi op for det, vi tror på, bliver et brag af et påskeshow under temaet: ’Øhh.. hvor har jeg lagt mit håb?’

Men hvad er så det nye i det?

Det er, at vi i år har valgt – eller set os nødsaget til, alt efter hvordan du vil udlægge teksten – at kaste os over tv-formatet. Og det glæder vi os til at lege med!

Hvad det helt præcist bliver, og hvordan det ender med at se ud, må du se ved selvsyn den 27. marts, men vi kan allerede nu løfte sløret for, at det bliver både sjovt, opbyggeligt og en fejring af det håb, påsken bringer til os. Og så håber vi, at det kan være med til at give dig en fornemmelse af det store KFS-fællesskab, som Påskelejr normalt er garant for!

Hvordan det rent praktisk kommer til at foregå, og hvordan du kan se med, vil vi løbende løfte sløret for, så sørg for at følge med på KFS’ sociale medier og paaskelejr.dk.

Det bliver en fest – især hvis du er med!