At gøre Jesus kendt – med vafler?

At gøre Jesus kendt. Det er den anden – og helt centrale ­– del af KFS’ vision. Men hvordan er det lige, man kan gøre det som KFS-gruppe? Det får du et brandgodt bud på lige her, hvor Linea fra Sankt Annæ Gymnasium fortæller lidt om deres oplevelse med at invitere hele gymnasiet til vafler og hygge.

At gøre Jesus kendt – med vafler?

Tilbage i slutningen af november holdte vi, Sankt Annæ Gymnasium og Sukkertoppens KFS, vaffelaften.

Det er egentlig et meget simpelt arrangement:

1. Lav absurd meget vaffeldej

2. Inviter hele gymnasiet til gratis vafler

3. Lav vafler og hyg med dem fra dit gymnasium

Det blev en kæmpe succes! Jeg tror, vi blev over 100, der snakkede, hyggede og spiste vafler ad libitum – også selvom mange i begyndelsen var noget skeptiske over for gratis vafler, tilsyneladende uden bagtanker.

Men det er netop det, der er hele konceptet. Ja, det er KFS, der inviterer, og man er også MEGA velkommen til at stille spørgsmål til tro med mere, men egentlig inviterer vi blot til vafler og en aften i hyggeligt selskab.

Udover at synliggøre vores KFS gav det også et stort sammenhold for os internt efter en tid, hvor vi ikke har haft så gode muligheder for at lære hinanden at kende. Der var roller nok at tage fat på – indkøbere, dejblandere, vaffelbagere og meget mere, men alle var virkelig gode til at hjælpe til og skifte ud.

Og så var det da også en kæmpe optur at høre om alle de gode oplevelser, folk havde haft med det dagen efter i skolen.

 

Linea Carlsen, KFS-gruppen på Sankt Annæ Gymnasium

 

Opskrifter:

Ønsker I at lave et lignende arrangement? Så er der en vaffelopskrift klar til jer lige her. Og hvis I gerne vil give det et twist, har vi også lavet en vejledning til at holde ‘Vafler for velgørenhed’.

Inspiration og opskrifter