Arbejdsferie med mening for studerende

Assist 2019

Glæd dig til ASSIST 2019! Det er en unik sommerferieoplevelse – en arbejdsferie med mening! Her kan du, sammen med andre studerende fra hele landet, hjælpe et boligområde i Hillerød, der trænger til en håndsrækning. Du kan læse mere om konceptet herunder.

 

ASSIST er samarbejde
ASSIST er et samarbejde mellem boligforeningen i Kongevænget, Grønnevang Kirke og Kristeligt Forbund for Studerende.

ASSIST er både praktisk hjælp og børneaktiviteter
På ASSIST klipper vi hæk, gør rent, maler plankeværk, ordner haver, maler lejligheder – ja, ufattelig mange forskellige opgaver. Det er ikke nødvendigt at være praktisk anlagt – der er opgaver for alle!

Udover praktisk hjælp arrangerer vi også børneaktiviteter for områdets børn om eftermiddagen. Det skaber stor glæde blandt børnene, når studerende gider spille fodbold, lave drager, male T-shirts, spille rundbold, bage pandekager over bål etc.

ASSIST er for alle studerende
ASSIST er arrangeret af en kristen studenterorganisation, men vi ønsker at samle alle studerende, som har lyst til at give en hånd og være en del af et unikt fællesskab i en uges tid.

ASSIST er skruet sådan sammen, at lejren er relevant uanset livssyn. Om man er religiøs eller ej, kristen, muslim eller buddhist, så er man velkommen. ASSIST er for alle! Er du medlem af KFS, så er det oplagt at invitere studievenner med, for her kan I bruge tid sammen uden læseplaner og eksamener hængende over hovedet.

Tilmeld dig her!