Studielivskonference

Studielivskonference 2021 – KFS' mest idylliske lejr!

Den 16. – 19. august inviterer KFS til Studielivskonference. Visionen er den samme som altid: at samle studerende på tværs af studiebyer til en lejr med højt fagligt niveau, plads til mening, tid til at sænke tempoet og i et godt fællesskab om troen og livet.

Hvordan bliver man klar til at starte på sit nye studie? Eller til at tage fat på et nyt studieår? Du tager med på KFS’ Studielivskonference! Det er fra den 16. – 19. august, og er KFS’ bud på en nytårslejr for videregående studerende, hvor du kan få ladt op og blive klar til at tage fat på det nye (studie)år. Kom med og nyd en skøn sommerferie sammen med andre KFS’ere fra hele landet.

Vi slapper af, hygger og nyder sommeren i godt selskab med spændende samtaler og masser af hygge, ro og afslapning. Lejren bliver afholdt i naturskønne omgivelser på den idylliske halvø Salling tæt ved Spøttrup med udsigt over Limfjorden.

Visionen er den samme som altid: at samle studerende på tværs af studiebyer til en lejr med højt fagligt niveau, plads til mening, tid til at sænke tempoet og i et godt fællesskab om troen og livet.

Kærlig hilsen Anna og Lars – KFS-sekretærer i Aarhus og København

 

Hvornår: 16. – 19. august 2021

HVOR: Lejren foregår midt i det danske sommerland, dér hvor det er allerbedst: Ved den lille havn Gyldendal på vestsiden af Salling

TILMELDING: Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at melde dig til! Det kan du gøre her: kfs.dk/tilmelding

PRIS:

Deleværelse eller sovesal: 500kr (begrænset antal)

Eget medbragt telt: 450kr

(Medlemmer får 10% rabat)