STiK

STiK: Sandheden Tro i Kærlighed

STiK

— Bemærk: STiK-lejren er blevet rykket til weekenden den 18. – 20. juni —

Man kan møde mange udfordrende spørgsmål til troen, når man er ung og kristen, og det kan være vanskeligt at finde tilfredsstillende svar. Man kunne ønske sig en lejr, hvor det var muligt at gå i dybden med sin tro og finde nogle svar på de svære spørgsmål!

Og sådan en lejr er KFS’ udrustningslejr: STiK – Sandheden Tro i Kærlighed!

Lejren er for dig, der er i gang med en gymnasial uddannelse – eller lige er blevet færdig med en – og som ønsker nogle gode redskaber til livet som kristen. Med STiK ønsker vi at udruste dig til at leve et åbent og frimodigt liv med Jesus i hverdagen – både i skolen og i livet generelt. Det er fem dage, hvor vi i fællesskab sætter fokus på blandt trosforsvar, evangelisation og livsvandring med Jesus.

I løbet af lejren stiller vi skarpt på de udfordrende spørgsmål til troen, som du måske møder fra din klassekammerat i gymnasiet, eller som du selv går og tumler med. Igennem forkyndelse og undervisning vil vi dykke ned i evangeliets centrale indhold, forholdet mellem videnskab og tro, Bibelens troværdighed, tro og tvivl og meget mere. Der vil også være tid til personlig fordybelses- og refleksionstid.

STiK er mindre end de andre nationale KFS-lejre – der er plads til 25 deltagere. Det er med til at skabe et nært fællesskab, hvor der er god mulighed for at lære hinanden godt at kende.

Hvor: LTC, KFS’ Ledertræningscenter, Ribevej 71, Ødsted, 7100 Vejle

Hvornår: Den 18. – 20. juni 2021

Tilmelding: kfs.dk/tilmelding

Pris: 295 kr.//250 kr. for medlemmer af KFS

I tilfælde af aflysning: Skulle det ske, at coronasituationen ændrer sig, og vi bliver nødt til at aflyse lejren, vil du automatisk få refunderet din betaling for lejren.

Hvis du gerne vil høre mere om, hvorfor du skal tage på STiK, kan du her høre tre tidligere deltagere fortælle lidt om, hvad de har fået ud af at være med på lejren: