Lejre

KFS' store og små lejre

Vi har forskellige lejre i KFS. Læs mere om de enkelte lejre i dropdown menuen.

I løbet af året afholder KFS en del mindre weekendlejre, og i sommerferien er der forskellige længere lejrtilbud til dig, som er studerende på enten en gymnasial eller en videregående uddannelse.

Dertil afholder KFS hvert år to store lejre:

Påskelejr, som er for både studerende på de videregående uddannelser og ungdomsuddannelserne. Det er altid fra lørdagen inden Palmesøndag til onsdagen inden Skærtorsdag.

Discipeltræf, som er for studerende på ungdomsuddannelserne. Det afholdes altid fra lørdagen i slutningen af uge 41 til onsdagen i uge 42 – altså fra lørdag til onsdag i efterårsferien.

 

Stand
Hvis du er interesseret i at have en stand på en af disse to lejre, skal du kontakte os på kfs@kfs.dk

Forkyndelse og undervisning
Hvis du søger efter forkyndelse og undervisning fra KFS’ store nationale lejre, kan du finde dem på KFS’ podcast “KFS forkyndelse og undervisning” – søg efter KFS, hvor du normalt hører podcast, eller læs mere her.

 

Datoer for kommende lejre

Studielederweekend: 25.-27. februar 2022 – du kan læse mere om Studielederweekend her. Tilmeldingen finder du på kfs.dk/tilmelding.

Påskelejr 2022: 9.-13. april 2022 – sæt kryds i kalenderen allerede nu! Og følg med på hjemmesiden og vores sociale medier, hvor der løbende vil komme mere information om Påskelejr 2022.

SOLID 2022: 25.-29. maj 2022 – KFS’ nyeste lejr for dig, der er i gang med en gymnasial uddannelse eller lige er blevet færdig. Her vil der være solid forkyndelse, alenetid med Gud, undervisning i apologetik og samtaler om at dele sin tro. Du kan læse mere om SOLID her. Tilmeldingen finder du på kfs.dk/tilmelding.

Assist 2022: 27. juni – 3. juli 2022 – en arbejdsferie med mening for studerende, hvor næstekærligheden bliver konkret og arbejdsfællesskabet fantastisk. Sæt kryds i kalenderen allerede nu – og brug ventetiden på at læse lidt om sidste års lejr!

Studielivskonference 2022: 15.-18. august 2022 – den mest idylliske lejr i KFS! Studielivskonference er en sommerlejr for studerende med masser af spændende oplæg, gode snakke og plads til afslapning, bålhygge og genopladning, inden semesteret skydes igang.

Udover disse lejre arrangeres der løbende lokale og regionale lejre i de forskellige landsdele både for gymnasieelever og studerende. Kontakt din lokale KFS-sekretær og hør nærmere!