Lejre

KFS' store og små lejre

Vi har forskellige lejre i KFS. Læs mere om de enkelte lejre i dropdown menuen.

I løbet af året afholder KFS en del mindre weekendlejre, og i sommerferien er der forskellige længere lejrtilbud til dig, som er studerende på enten en gymnasial eller en videregående uddannelse.

Dertil afholder KFS hvert år to store lejre:

Påskelejr, som er for både studerende på de videregående uddannelser og ungdomsuddannelserne. Det er altid fra lørdagen inden Palmesøndag til onsdagen inden Skærtorsdag.

Discipeltræf, som er for studerende på ungdomsuddannelserne. Det afholdes altid fra lørdagen i slutningen af uge 41 til onsdagen i uge 42 – altså fra lørdag til onsdag i efterårsferien.

 

Stand
Hvis du er interesseret i at have en stand på en af disse to lejre, skal du kontakte os på kfs@kfs.dk

Forkyndelse og undervisning
Hvis du søger efter forkyndelse og undervisning fra lejrene, kan du finde dem på KFS’ podcast “KFS forkyndelse og undervisning” – søg efter KFS hvor du normalt hører podcast, eller læs mere her.

 

Datoer for kommende lejre

Studielivskonference (16. – 19. august): En lejr for dig, der studerer eller skal til at starte på et studie efter sommerferien. Her samles studerende til en lejr med højt fagligt niveau, plads til mening og masser af tid til at sænke tempoet inden studiestart. Der kommer mere info snarest.

 

Udover disse lejre arrangeres der løbende lokale og regionale lejre i de forskellige landsdele både for gymnasieelever og studerende. Kontakt din lokale KFS-sekretær og hør nærmere!