Lejre

KFS' store og små lejre

Vi har forskellige lejre i KFS. Læs mere om de enkelte lejre i dropdown menuen.

I løbet af året afholder KFS en del mindre weekendlejre, og i sommerferien er der forskellige længere lejrtilbud til dig, som er studerende på enten en gymnasial eller en videregående uddannelse.

Dertil afholder KFS hvert år to store lejre:

Påskelejr, som er for både studerende på de videregående uddannelser og ungdomsuddannelserne. Det er altid fra lørdagen inden Palmesøndag til onsdagen inden Skærtorsdag.

Discipeltræf, som er for studerende på ungdomsuddannelserne. Det afholdes altid fra lørdagen i slutningen af uge 41 til onsdagen i uge 42 – altså fra lørdag til onsdag i efterårsferien.

 

Stand
Hvis du er interesseret i at have en stand på en af disse to lejre, skal du kontakte os på kfs@kfs.dk

Forkyndelse og undervisning
Hvis du søger efter forkyndelse og undervisning fra KFS’ store nationale lejre, kan du finde dem på KFS’ podcastkanal – søg efter ‘Kristeligt Forbund for Studerende’, hvor du normalt hører podcast, eller læs mere her.

 

Datoer for kommende lejre

Assist 2022: 27. juni – 3. juli 2022 – en arbejdsferie med mening for studerende, hvor næstekærligheden bliver konkret og arbejdsfællesskabet fantastisk. Sæt kryds i kalenderen, læs mere lige her – og er du klar til at få dig tilmeldt kan det ske lige her.

Studielivskonference 2022: 15.-18. august 2022 – den mest idylliske lejr i KFS! Studielivskonference er en sommerlejr for studerende med masser af spændende oplæg, gode snakke og plads til afslapning, bålhygge, spændende samtaler, gode oplæg og tid til at få genopladt batterierne, inden semesteret skydes igang. Læs mere her på lejrens side – eller hop direkte til tilmeldingen her: tilmelding til Studielivskonference

Udover disse lejre arrangeres der løbende lokale og regionale lejre i de forskellige landsdele både for gymnasieelever og studerende. Kontakt din lokale KFS-sekretær og hør nærmere!