Mission i Grønland

Evangeliet til Grønland - via KFS'ere

KFS starter studenterarbejde op i Grønland med ansættelsen af Sara Friis Børty i Nuuk i en treårig stilling fra skoleåret 2019-2020. Visionen for arbejdet er at starte et grønlandsk KFS, der på sigt overtages af lokale kræfter.

KFS´ bestyrelse vedtog i november 2017 at tage skridt i oprettelsen af et kristent studenterarbejde i Nuuk, Grønland, ud fra et ønske om at etablere et arbejde målrettet grønlandske studerende på gymnasiale og videregående uddannelser.

KFS har fra skoleåret 2019-2020 ansat Sara Friis Børty, som rejser til Grønland sammen med sin mand Filip. De skal etablere et helt nyt studenterarbejde i Nuuk. På sigt er målet, at arbejdet kan drives af lokale kræfter og køre som et selvstændigt studenterforbund med støtte fra KFS.

Hvad kan jeg gøre?

Engagér dig ved at bede for Grønland og de grønlandske studerende. Og besøg vores hjemmeside kfstilgronland.com og lad dig inspirere af visionen. Vi har også en Facebookside med friske nyheder fra arbejdet: KFS til Grønland. Du er også meget velkommen til at give en gave til Grønlands-arbejdet – klik her og vælg ‘KFS til Grønland’ i kategorien Formål.

Se mere her: