Mission i Grønland

Evangeliet til Grønland - via KFS'ere

KFS starter studenterarbejde op i Grønland med ansættelsen af Sara Friis Børty i Nuuk i en treårig stilling fra august 2019. Visionen for arbejdet er at starte et grønlandsk KFS, der på sigt overtages af lokale kræfter.

KFS´ bestyrelse vedtog i november 2017 at tage skridt i oprettelsen af et kristent studenterarbejde i Nuuk, Grønland, ud fra et ønske om at etablere et arbejde målrettet grønlandske studerende på gymnasiale og videregående uddannelser.

KFS har fra august 2019 ansat Sara Friis Børty, som rejser til Grønland sammen med sin mand Filip. De skal etablere et helt nyt studenterarbejde i Nuuk. På sigt er målet, at arbejdet kan drives af lokale kræfter og køre som et selvstændigt studenterforbund med støtte fra KFS.

Hvad kan jeg gøre?

Engagér dig ved at bede for Grønland og de grønlandske studerende. Tilmeld dig nyhedsbrevet direkte fra Sara, som kommer ca. en gang om måneden. Besøg også vores Facebookside med friske nyheder fra arbejdet. Du er meget velkommen til at give en gave til Grønlandsarbejdet – klik her og vælg ‘KFS til Grønland’ i kategorien Formål.