Mission i Grønland

Evangeliet til Grønland - via KFS'ere

KFS arbejder også for at ‘kende Jesus og gøre Jesus kendt’ blandt studerende i Grønland. Den opgave bliver blandt andet varetaget af KFS-sekretær Sara Friis Børty i Nuuk, der i 2019 rejste til Grønland sammen med sin mand Filip. Visionen for arbejdet er at starte et grønlandsk KFS, der på sigt overtages af lokale kræfter.

KFS´ bestyrelse vedtog i november 2017 at tage de første skridt i oprettelsen af et kristent studenterarbejde i Nuuk, Grønland, ud fra et ønske om at etablere et arbejde målrettet grønlandske studerende på gymnasiale og videregående uddannelser.

Disse små første skridt førte til, at KFS i august 2019 kunne ansætte Sara Friis Børty som KFS-sekretær i Grønland, hvor hun nu er bosiddende sammen med sin mand Filip. Med base i Nuuk er de – sammen med de grønlandske studerende – i gang med at finde ud af, hvordan KFS og KFS-visionen ‘at kende Jesus og gøre Jesus kendt’ kan se ud på grønlandsk. På sigt er målet, at arbejdet kan drives af lokale kræfter og køre som et selvstændigt studenterforbund med støtte fra KFS.

Hvad kan jeg gøre?

Engagér dig ved at bede for Grønland og de grønlandske studerende. Tilmeld dig nyhedsbrevet direkte fra Sara, som kommer ca. en gang om måneden. Besøg også vores Facebookside med friske nyheder fra arbejdet. Du er meget velkommen til at give en gave til Grønlandsarbejdet – klik her og vælg ‘KFS til Grønland’ i kategorien Formål.