Internationalt

IFES

KFS er med i det kristne internationale studenterarbejde, IFES (International Fellowship of Evangelical Students), og samarbejder med de nordiske studenterbevægelser i Sverige (Credo), Norge (Laget) og Finland (Opko).

Skal du studere i udlandet, kan det være en stor fordel at kontakte IFES-arbejdet, før du rejser.

Se nyheder om internationale konferencer og det kristne studenterarbejde over hele verden hos det internationale KFS på www.ifesworld.org

Læs om mulighederne for selv at komme til udlandet som volontør eller i arbejde på KFS’ missionshjemmeside mission.kfs.dk.

KFS tilbyder også et fællesskab for internationale studerende i Danmark. Se meget mere og få kontaktoplysninger på vores internationale sekretær, Lisa, lige her.

KFS brænder også for mission i Grønland. I august 2019 blev Sara og Filip Friis Børty sendt til Grønland for at starte kristent studenterarbejde op på verdens største ø. Tilmeld dig det månedlige nyhedsbrev fra Sara og følg med på Facebook her.

I sommeren 2021 startede KFS også et nyt samarbejde op med den evangeliske studenterbevægelse i Etiopien (EvaSUE), som blandt andet betyder, at vi har fået lov til at udsende Ruth Eva Osmundsen til Etiopien og EvaSUE. Ruths arbejde i Etiopien kan du blandt andet følge med i via hendes nyhedsbrev, som du kan skrive dig op til herunder.