Aktiviteter

KFS' aktiviteter

KFS-grupper
KFS-grupperne er kernen i KFS’ arbejde. På cirka 1/3 af alle videregående uddannelser og cirka halvdelen af alle ungdomsuddannelser er der KFS. Det kan være en gruppe kristne eller bare enkelt kristen, som har kontakt med KFS.

Læs mere om KFS-grupper

Lejre
KFS’ to største lejre – Påskelejr i påskeferien og Discipeltræf i efterårsferien – har begge op til 700 deltagere hvert år. Derudover er der flere mindre lejre. Alle KFS’ lejre lægger vægt på bibelundervisning og kristent fællesskab. Det er også muligt at deltage på internationale lejre i Danmark eller udlandet, hvor fællesskabet med kristne studerende fra andre lande kan opleves.

Læs mere om lejre her

LTC
Et forløb på KFS’ højskole og ledertræningscenter (LTC) kombinerer dybdegående bibel- og ledelsesundervisning med evangelisation på gymnasiale uddannelser. Du kan også leje LTCs gode faciliteter til en fornuftig pris. For mere information om udlejning kan du kontakte os på kfs@kfs.dk.

Læs mere om LTC på www.ltc.kfs.dk.

Internationalt arbejde
KFS henvender sig også til internationale studerende i Danmark og er en del af det kristne internationale studenterarbejde, IFES (International Fellowship of Evangelical Students).

Læs mere om vores internationale studenterarbejde.

Se nyheder om internationale konferencer hos den internationale pendent til KFS på www.ifesworld.org.

Fag-Tro

KFS samarbejder med en række organisationer for at støtte og inspirere studerende til at arbejde med forholdet mellem den kristne tro og de faglige udfordringer i studiet og give medstuderende kristne vinkler på faglige spørgsmål.

Læs mere her.

Læs om det internationale Tro & Job-arbejde på www.graduateimpact.org.

KFS’ gym-lejlighed i København
Ågade 98, 4. tv. 2200 København N