Challenge

Challenge

I marts var der eventuge i Aarhus: en udfordring til troen og livet

Julie Munk Nissen,  

Af Anna Kiel Rughave, KFS-sekretær, anna@kfs.dk

Igen i år afholdt vi i Aarhus KFS Challenge – en eventuge, hvor vi sætter tro på dagordenen på Aarhus Universitet. Temaet for ugen var: ”Har kristendommen ramt udløbsdatoen?” I alt deltog ca. 700-800 mennesker, og vi fornemmer, at mange studerende hungrer efter et rum, hvor det er ok at tale om tro, kristendom og de store spørgsmål. Responsen var god, og vi håber, at de gode snakke fortsætter blandt de studerende på universitetet. Ugen blev båret af mange fantastiske og engagerede KFS’ere, som investerede en masse tid og kræfter i ugen.

I år valgte vi udelukkende at bruge danske talere og i høj grad bruge KFS’ere til at afholde lunchbars – 20 minutters oplæg og en gratis sandwich. Vi er stolte af og taknemmelige for, at så mange gode folk i dag kan og har mod til at levere spændende, relevante og livsnære oplæg til vores eventuger rundt i landet. Mange af oplægsholderne havde deltaget i Proklama – et forløb, som KFS arrangerer, hvor man selv udvikler et lunchbaroplæg. Se mere på kfs.dk/proklama. Hvis du er studerende, så overvej, om Proklama kunne være noget for dig!

Som noget helt nyt publicerede Aarhus KFS en lille bog i forbindelse med Challenge: Eftertanke – en lille bog med fire essays, skrevet af KFS’ere om deres tanker om tro. Flere hundrede Eftertanke og Uncover-bøger florerer nu ude på universitetet, og vi er spændte på, hvad Gud vil bruge det til.

URL: https://kfs.dk/events/challenge/