KFS ansætter ny kommunikationsmedarbejder

KFS ansætter ny kommunikationsmedarbejder

KFS' nye kommunikationsmedarbejder er fundet. Det bliver Pernille Ryttersgaard Rønn. Hun starter på sekretariatet i Ødsted d. 12. november 2018.

Lars Bjerregaard Pedersen,  

Vi kan med glæde præsentere Pernille Ryttersgaard Rønn som kommunikationsmedarbejder i KFS.

Pernille bliver ansat i KFS fra d. 12. november 2018 som del af sekretariatsteamet i Ødsted.

Hjerte for Jesus og studerende

Sekretariatsleder Lars Bjerregaard glæder sig over at få Pernille med på teamet.

“Vi glæder os over at få en faglig dygtig medarbejder til KFS som samtidig kender KFS indefra gennem sit frivillige engagement i studietiden. Det er godt at mærke gløden for at dele Jesus med studerende stadig blusser også efter en del år på arbejdsmarkedet. Vi ser frem til, at hun deler den glød gennem kommunikationen i KFS.”

Det blev til et LTC-ophold og frivilligt engagement i lejrkomite gennem studietiden for Pernille foruden et studiejob i KFS som Til Tro-layouter. Nu får hun så lov til at vende tilbage og sætte sit aftryk på KFS’ studentermagasin igen,

Vi har snakket med Pernille om, hvad hun bringer med sig ind i stillingen.

Hvorfor vil du gerne arbejde lige præcis i KFS?
Ingen anden organisation har haft så stor indflydelse på mit liv og trosliv som KFS. Jeg kom til tro året inden, jeg startede i gymnasiet, og i KFS fandt jeg både venner og et slags holdepunkt de næste mange studieår. Ind imellem flytning til nye landsdele og perioder uden at have mulighed for at være en del af en egentlig menighed, var jeg altid ‘KFS’er’.
KFS er et sted med åbenhed og dialog om troen og livet, og her oplevede jeg også, at man ikke var bange for at tage emner op, som kan være svære at håndtere. Men en dyb respekt for mennesker og deres ståsted, koblet med en passion for at flere må lære Jesus at kende, er noget af det, jeg synes, kendetegner KFS.

Hvad glæder du dig mest til at arbejde med?
Jeg brænder for kommunikation og særligt den visuelle side af den. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle ressourcer, der kan hjælpe studerende til at leve livet med Gud helt konkret ude i hverdagen. Jeg glæder mig til at dykke ned i, hvad de studerende har brug for, og til at arbejde med på at flere unge må få et møde med Jesus.
Efter at have været selvstændig på fuld tid i 1 1/2 år, og deltidsansat før det, glæder jeg mig også virkelig meget til at blive en del af teamet på kontoret. Til at dele arbejdshverdag med de andre og udvikle idéer sammen med dem.

Hvad er du mest spændt på?
Jeg er mest spændt på bredden af opgaverne, jeg kommer til at møde. Og der vil helt sikkert være elementer, som er nye for mig. Men KFS er også stedet, jeg første gang hørte udtrykket ‘kvajekvote’, -så mon ikke det går?

Hvad betyder det for dig at skulle arbejde med KFS’ vision ”at kende Jesus og gøre Jesus kendt i studieverdenen”?
Dobbeltheden i visionen er altafgørende for mig; man kan ikke gøre det ene uden det andet. Jeg holder meget af, at KFS på den ene side er den studerendes trygge fællesskab, hvor man så at sige kan ‘blive fyldt op’ og opmuntret til at holde fast i troen, og samtidig er KFS et sted, hvor man bliver udfordret på at engagere sig i studieverdenen, og de mennesker der er omkring en.

Hvilken baggrund har du, og hvordan tænker du, at du kan bringe den i spil i din kommende stilling?
Jeg er uddannet grafisk designer, og visuel kommunikation er min passion. Jeg glæder mig til at arbejde med den grafiske side af KFS men også til at snakke med KFS’ere, kollegaer og bagland om, hvad det er, der gør KFS til noget særligt og dernæst være med til at formidle de historier.
Gennem de år jeg har haft mit lille firma, er jeg stødt på mange udfordringer og nye arbejdsområder, jeg har været nødt til at sætte mig ind i. Det er alt fra markedsføring og sociale medier til bogføring og kundekontakt. Nogle af områderne vil jeg kunne trække direkte på i mit arbejde hos KFS, men endnu mere håber jeg, selve erfaringen med dét at skulle sætte mig ind i nye opgaver, kommer til at hjælpe mig godt på vej i arbejdet.

Hvad bruger du fritiden til?
I min fritid kan jeg godt lide at læse, bage, lytte til podcasts eller tage på udflugt i naturen sammen med min mand. Vores yndlings fritidsbeskæftigelse er at brygge en kande kaffe og tage ud og udforske naturen i Vestjylland, hvor vi bor, – og tælle hvor mange traner vi ser på vores vej.
Vi er også en del af Skjern Bykirke, og der er jeg med i et team, der er ved at arrangere en kvindekonference, -det er også noget, jeg nyder, og noget jeg har haft en drøm om i flere år. Som selvstændig har mit firma også været en meget stor del af min fritid.

URL: https://kfs.dk/organisation/kfs-ansaetter-ny-sekretaer-i-aarhus-2/