Flot resultat i sponsorløb

Flot resultat i sponsorløb

Generalsekretær Robert Bladt løb 13.540 kroner ind for dialogsekretæren med en flot tid.

FlowTwo,  

Søndag den 22. september klokken 11.00 stod KFS’ generalsekretær Robert Bladt ved startlinjen i Gjern til en halvmarathon ud i Det midtjyske Søhøjland. Ud over sin generelle interesse for løb havde Robert også en anden motivation for at stå der med de cirka 21 kilometer foran sig.

Robert havde nemlig besluttet sig for, at denne halvmarathon også skulle være et enmandssponsorløb. Pengene skulle gå til den treårig projektansættelse af Carsten Espersen i en stilling som dialogsekretær.

Op til løbet havde 30 personer givet melding om, at de ville støtte projektet om at skabe dialog om den kristne tro på danske studiesteder.

Mange havde valgt at støtte med et beløb per minut Robert løb under 2 timer. Det drejede sig om 23 minutter, da han løb i den flotte tid 1:36:29 –  kun et minut fra sin personlige rekord.

Andre havde valgt at støtte med et beløb per kilometer, hvor Robert havde en tid under 4:45. 15 af de 21 kilometer lykkedes det Robert at presse sig under.

Til sidst havde også Robert tilbudt at støtte med 100 kroner for hvert minut, han løb over halvanden time.

Det endelige beløb blev 13.540 kroner, hvilket er et godt skridt i at få finansieret dialogsekretæren.

KFS ønsker at sige tak til alle, der har valgt at støtte arbejdet med at gøre Jesus kendt gennem dialogsekretærens arbejde.

URL: https://kfs.dk/organisation/flot-resultat-i-sponsorlob/