Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Tillykke til studenterne!

Et stort tillykke til alle studenter! Især til jer, der har været en del af KFS grupperne rundt i landet, og har været med i fælleskabet på vores lejre. Husk nu, KFS slutter ikke med studenterhuen.

Tillykke til studenterne!

Et stort tillykke til alle KFS studenter! I gjorde det! Godt gået! Vi håber, det er gået godt med eksamenerne, og hvis det ikke gjorde, kan det måske være en trøst, at karakterer og gennemsnit ikke er det eneste, der betyder noget i studietiden.

I KFS arbejder vi for PLADS TIL MENING på landets studiesteder – vi har endda skrevet det i vores logo. Vi håber, at vi har været en ressource for at finde plads til mening i din tid på ungdomsuddannelsen.

Nu åbner der sig en helt ny verden i form af mulige studieretninger, og for manges vedkommende en ny stor by at bo i. Det er som regel både spændende og skræmmende. Men om du så flytter til Aarhus, Odense eller København, er der KFS-foreninger til at tage godt imod dig. KFS slutter nemlig ikke med studenterhuen!

Læs om dem her:

København

Det er fedt at begynde at studere og specialisere sig, og det er fedt at kunne dele det med en masse andre, som er i samme situation. StorKFS i København er et fællesskab for studerende, som ønsker at udnytte, at vi er forskellige. Vi er læger, skolelærere, humanister, ingeniører, teologer og så videre. Vi ønsker at bringe vores faglighed i spil og se, hvordan Gud bruger os der, hvor vi er. Derudover har vi et ønske om, at flere studerende i København kommer til at møde evangeliet.

Vi mødes mandag aftener, hvor vi får besøg af spændende talere og giver rum for gode snakke. Her er plads til forskellige meninger og plads til at komme, som man er. Du skal være hjertelig velkommen til at kigge forbi og være med!

Find os på Facebook “KFS København” eller på www.kfskbh.dk.

Aarhus

I Aarhus StorKFS prøver vi at skabe et rum, hvor relationen til Jesus, vores brand for studerende og passionen for vores studie kommer i spil. Vi mødes til aftenmøder om torsdagen i Studenterhuset på Universitet klokken 19.30, i lilleKFS-grupper et par gange i måneden, synger lovsang efter mødet, spiller spil om fredagen og meget mere.

For nye KFS’ere er der IntroKFS, som hjælper nye KFS’ere ind i det store KFS-fællesskab. Se mere på Facebook.

Vi håber meget på at se dig og byde dig velkommen til byen. Rigtig god sommer og god studiestart!

Odense

Det er altid dejligt, når kristne vælger at studere i Odense. Os der er her i forvejen oplever det som en velsignelse, når flere ønsker at være med i fællesskabet. Du er velkommen her, det skal du vide.

I Odense er der flere forskellige kristne ungdomsfællesskaber, blandt andet KFS. Vi er en blandet flok af (overvejende) studerende fra forskellige kirkebaggrunde. Derfor er fællesskab meget præget af dialog og åbenhed, og det er godt, også hvis man har lyst til at invitere sin ikkekristne studiekammerat med.

Vi mødes hver torsdag klokken 19.30 i Sankt Hans kirkes menighedshus, hvor vi beder sammen, hygger, spiller, læser i Bibelen, lytter til gode talere, synger, deler liv… Med et ønske om at blive mødt af Gud, så han kan få lov at tale sandhed ind i vores liv – også sandheden om at vi er kaldet til at dele evangeliet om ham. Én gang i måneden har vi bibelstudiegrupper, og derudover er der ofte en KFS’er, der finder på noget socialt at invitere til :-) Både ift. KFS-aftenerne og sociale arrangementer er der masser af plads til dig, dine ønsker og idéer.

Du kan finde os på Facebook “Odense KFS“, både som side og gruppe, eller på www.odense.kfs.dk.

Aalborg
Aalborg er en rigtig skøn studieby, med masser af liv og kvalitet. Desværre har vi i øjeblikket ikke et eksisterende KFS-arbejde i Aalborg for studerende på de videregående uddannelser.

Så meget desto mere glæder vi os over enhver KFS’er, som kommer til Aalborg for at studere – og så meget desto mere har vi brug for, at flere kristne studerende vælger Aalborg som deres studieby.

Vi drømmer om, at KFS og KFS’ere igen kan være med til at vise studerende i Aalborg, at Jesus er både relevant og afgørende for vores liv på alle planer – også for studerende anno 2017. Find os på Facebook – og kom og vær med til at kende Jesus og gøre Jesus kendt på studiestederne i Aalborg. Vi glæder os til at se dig!