STØT KFS BLIV MEDLEM
X

Til Tro tilmelding

Her har du mulighed for at tilmelde dig Til Tro.
Trykt blad med posten koster 150 kroner om året, men er gratis for medlemmer og for givere af mere end 500 kroner sidste år.
Elektronisk Til Tro er gratis for alle.

* Skal udfyldes
X

Kontakt

Udfyld nedestående kontaktformular

* Skal udfyldes

X
luk med esc eller

Veritas begynder i Danmark

2. OKTOBER 2014

Den internationale bevægelse The Veritas Forum starter op i Danmark. Det første forum er 13. oktober i København.

Veritas, der startede 1992 på Harvard og siden har spredt sig til Universiteter i USA, Canada, Europa og Asien, begynder nu også i Danmark. Første Forum bliver mandag den 13. oktober klokken 19.00 med Dagfinn Høybråten.

Veritas Forum er universitetsevents arrangeret af studerende, der giver studerende og forskere anledning til samtale, engagement i og diskussion om livets største spørgsmål. 

Veritas ønsker at skabe plads til en samtale på tværs af holdning, overbevisning og fagområder for sammen at søge sammenhængende svar, der integrerer akademisk virke og hverdagsliv. Veritas ønsker i den sammenhæng også at vise relevansen af historien og personen Jesus Kristus i forhold til de spørgsmål. 

Først Veritas Forum bliver på Panum, mandag den 13. oktober klokken 19.00 med Dagfinn Høybråten, tidligere norsk sundhedsminister, nu generalsekretær i Nordisk Ministerråd, der ud fra erfaringer og tanker fra eget arbejdslive vil tale om, hvordan moderne ledelse kan bruge Jesus som rollemodel for lederskab – særlig i forhold til hans sundhedspolitiske engagement.

Læs mere:

Veritas Forum Denmark

Se Facebook eventen her