STØT KFS BLIV MEDLEM
X

Til Tro tilmelding

Her har du mulighed for at tilmelde dig Til Tro.
Trykt blad med posten koster 150 kroner om året, men er gratis for medlemmer og for givere af mere end 500 kroner sidste år.
Elektronisk Til Tro er gratis for alle.

* Skal udfyldes
X

Kontakt

Udfyld nedestående kontaktformular

* Skal udfyldes

X
luk med esc eller

MissionWeek '13

MissionWeek '13 - Odense

MissionWeek er en uge med én mission. Vi vil vise Odenses studerende at kristen tro er mere end støvet orgelmusik, halvtomme kirker og en Gud med langt hvidt skæg... Vi regner med at møde unge med holdninger, som er klar på at sætte livet lidt på højkant og som tør lade sig udfordre af en god og sund debat. MissionWeek afholdes i Odense i Uge 16.

Mission Week er en uge med et specielt fokus på at skabe debat om den kristne tro og livet som kristen. Vi vil i ugens løb lave forskellige events som skal gøre opmærksom på tro under emnet "skeptisk". Vi får besøg af en engelsk evangelist Michael Ots og hans team, som vil være med hele ugen og stå for en række af oplæggene. I Odense afholder Kristeligt Forbund for Studerende i samarbejde med Fyns Valgmenighed, Sct. Hans Kirke, Luthersk Mission Unge og Indre Missions Unge, Mission Week i uge 16. Vi vil i ugens løb være at finde på Syddansk Universitet på Campusvej, Teknikum ved Niels Bohrs Vej (omkring middag fra mandag til torsdag) og på Kulturmaskinen (man-, tirs- og torsdag aften) . Vi vil afholde 3 forskellige typer events i løbet af ugen: Lunchbar, Kollegiemission og aftenmøder. Grunden til vi gør det her er fordi vi ønsker at møde de studerende i Odense og fortælle dem om hvad det at være kristen virkelig handler om.

Lunchbar: Hver middag i uge 16 mandag til torsdag vil vi invitere alle studerende på gratis middagsmad og et oplæg med hovedoverskriften ”Skeptisk”. Hver dag er der et nyt tema under denne overskrift. Efter oplægget er der mulighed for en god debat om oplægget.

Aftenmøder i Kulturmaskinen: Ved aftenmøderne vil vi invitere studerende og andre interesserede til en aften med et oplæg fra Michael Ots (Engelsk evangelist) og der vil foregå forskellige andre ting denne aften, som alt sammen har det formål at sætte tingene lidt på kanten, skabe debat og åbne mulighed for et møde med kristendommens budskab. Der vil være 3 aftenmøder i løbet af ugen – mandag, tirsdag og torsdag.

Besøg på kollegierne: Om onsdagen d. 17. april midt i MissionWeek besøger vi nogle af kollegierne i Odense. Vi kommer rundt og ringer på hos dem der bor på kollegierne, for at få en god snak. Vi ønsker at udfordre til samtale om kristendom og tro.